Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

a világ és ami előtte van

az életről. mert megérdemlitek

Friss topikok

  • boris vian: üdv kisordog. még nem, bár az érdeklődésemet felkeltette a dolog, de ahogy látom ezt még nehezebb ... (2013.10.03. 12:25) ízesített szesz, amit cidernek hívnak
  • boris vian: ilyen szigorúan nem fogalmaznék, illetve - bár nem szokásom - nézzük a pozitív részeit. Levente ig... (2013.07.18. 12:29) a lecsó és ami benne van

Címkék

alkohol (1) belga (1) Bella (1) betű (1) borotválkozás (1) cél (1) celeb (1) chili (1) cider (1) egészségügy (1) film (4) gasztro (1) gondolatok (1) halál (1) haldoklás (1) horror (3) idézet (1) ismertető (1) kelet (1) kezdet (1) lecsó (1) műsor (1) paprika (1) pocak (1) politika (1) rádió (1) reklám (1) szemészet (1) sztk (1) thai (1) Címkefelhő

a lecsó és ami benne van

2012.11.02. 13:04 boris vian

a főnökömmel egy apróságban eltérünk. én csendben szeretek dolgozni, ő zajban. tekintve, hogy az utóbbi hangosabb, így kényszerpályára kerülök, azt hallgatom, amit ő is. ez 2 állomás váltogatásából áll; klub rádió, lánchíd rádió. ebből következik, hogy a jobb fülem ugyanúgy megkapja a napi adagját, mint a bal. a harmóniát csak két dolog töri meg. egyrészt nem érdekel a politika, másrészt az agyam középen van. 

mint a legtöbben, én is általában 18 óráig dolgozom. adná magát, hogy a szerencsétlen, dolgos ember alig várja az 5 órát, hisz akkor már csak egy óra, látni az alagút végét. az én alagutamban ekkor hunynak ki csak igazán a fények, hisz jön a főműsor: Lecsó.bellalevente_lecso_fill_146x95.jpg

a műsor felépítése végtelenül egyszerű, a műsorvezető, Bella Levente... Hopp, itt meg is kell állnunk egy pillanatra. bevallom elsőre nem fogtam, hogy ki is ő, hisz mindenki csak Kedves Leventézi. nem állítanám, hogy lyukat fúrt a kíváncsiság az oldalamba és muszáj volt utána keresnem. erre a fel sem tett kérdésre a Hír TV adta meg a választ, egyszer csak ott ült egy politikai vita műsor vendégeként. emlékszünk még rá?

bizony, a Megasztár 2-ből az út egészen a Lánchíd Rádióig vezette. itt azért halkan megjegyezném, hogy minden elismerésem az övé. nem lett megélhetési celeb, és ez nagy szó.

visszatérve a tematikára. Levente felolvas egy napi hírcsokrot, aztán lehet telefonálgatni, és vitatkozni erről. ennyit az elméletről. gyakorlatban Levente felolvassa a híreket, aztán szabad a pálya; telefonok hada önti el az étert, hogy mindenki büdöskomcsizhasson egy jót. ha volt róluk hír, ha nem. persze ez sem teljesen igaz, hisz 2 naponta jön Körösi úr (elnézést, valószínűleg nem így írják a nevét, de ez rádióban sajnos nem jön át), aki 12-15 percben elmondja a magáét a büdöskomcsikról, és Bajnairól, így lefoglalja a a műsor negyedét. szegény Levente néha olyan, mint a szerencsétlen ügyfélszolgálatos: megpróbálja terelgetni a dühödt nyugdíjasokat, hogy egyrészt mnhh kompatibilisek maradjanak, másrészt ezt is csak néhány percbe tegyék.

így Bajnaitól zúgó fejjel fejezem be munkát, a műsorba nem kerülők pedig azzal vigasztalódhatnak, hogy ha nem is tudtak büdöskomcsizni egyet, legalább megtette helyettük más.

lecsó, Bella Leventéék kevergetik, Körösi úrék fűszerezik, én meg iszom a levét.

2 komment

Címkék: politika rádió celeb műsor lecsó Bella

A bejegyzés trackback címe:

https://en-vilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr754879014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bálint Bujdosó 2013.07.17. 04:34:07

A kedves Levente ugyan nem lett megélhetési celeb,de gerinctelen "fidesznyik" pártos műsorvezető annál inkább!

boris vian 2013.07.18. 12:29:11

ilyen szigorúan nem fogalmaznék, illetve - bár nem szokásom - nézzük a pozitív részeit. Levente igencsak kiművelte magát, értelmes ember, napra kész. azt meg pláne ne felejtsük el, hogy sokszor ő maga keveri le azokat a telefonálókat, akik tényleg túlmennek minden határon.
süti beállítások módosítása